FEMME D'ELEGANCE

ELEGANCE FEMME 
Juist aan de lichaamsdelen die een slechte doorbloeding hebben zetten zich ondanks intensieve work-outs vetcellen vast.

Bij mannen zijn deze vaak terug te vinden rond om de buik.
Bij vrouwen vaak heupen, bovenbenen en billen.

Hypoxi trainingsapparaten bereiken dankzij de modernste vacuüm technieken een gerichte doorbloeding van die “probleem” zones. Zo verband uw lichaam vet precies waar u het kwijt wilt, en bereikt u weer uw topvorm!

 

Wat is en doet een hypoxitrainer precies?

De hypoxitrainer bewerkt gerichte en blijvende vetafbraak aan buik, bovenbenen, heupen en billen in relatief korte tijd. De training bestaat uit een moderate vetverbranding training. Dit gebeurd op een fietsergometer die in een onderdrukkamer is geplaatst. De instellingen van de hypoxitrainer worden individueel aangepast aan lichaam en conditie. Door een wisselend vacuüm wordt de doorbloeding in de probleem zones gestimuleerd. Deze doorbloeding bewerkt dat vet uit deze zones en worden door de spieren en de bloedsomloop in het lichaam afgevoerd.

Het is een zeer effectieve en snelle methode met een duidelijk meet en zichtbaar resultaat. De methode wordt al sinds 1996 met zeer veel succes in talloze studio’s over heel de wereld toegepast. Het is voor iedereen geschikt en zonder gevaar! Iedereen die sport mag en kan beoefenen, kan dit ook in de hypoxitrainer beoefenen.

Uw studio kan u hier uitvoerig over inlichten.

 

Hypoxitrainer (Vacuum)
Plaatselijk en gecontroleerd afvallen door middel van fietsen in een hypoxitrainer. Deze zorgt ervoor dat het bloed wordt verplaatst naar de buik, benen en billen waardoor u extra cm verliest.

PowerFit (Infrarood cabines)
Bestrijding van cellulite door oefeningen in de infrarood cabine. Door oefening uit te voeren treed de warmte dieper door in de spieren waardoor er meer verbranding plaats vindt. Meer verbranding betekend meer resultaat.

Ultratone (NEW)
Plaatselijk vetverbranding

Powerplate
Plaatselijk vetverbranding.
masserende werking.